Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

A.F. BELASTINGADVISEURS 

Voor al uw fiscale advisering, administratieve en juridische dienstverlening

A.F. Belastingadviseurs is gevestigd te Amsterdam en Diemen. Sinds jaar en dag is het kantoor gespecialiseerd in werkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf en werkzaamheden voor vermogende particulieren, waarbij de werkzaamheden zich met name richten op fiscale advisering, administratieve- en juridische dienstverlening.


Onze onderneming is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat het merendeel van onze klantenkring uit langdurige relaties.

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt mede gewaarborgd door een netwerk van mensen, die gelieerd zijn aan onze onderneming. Daarnaast wordt deelgenomen aan diverse overlegorganen.


Indien u met ons van gedachten wilt wisselen betreffende uw financiƫle positie, is wat ons betreft het eerste gesprek gratis. In dat gesprek zullen wij ingaan op uw wensen en bezien op welke wijze wij hieraan gevolg kunnen geven.


Met vriendelijke groet,


Namens A.F. Belastingadviseurs B.V.,


mr. A.(Aldo) Fuijkschot